فروش دستگاه کارتخوان / لوازم جانبی / تعمیر و پشتیبانی

سیم کارت و شارژ مناسب برای دستگاه کارتخوان

سیم کارت و شارژ مناسب برای دستگاه کارتخوان

یکی از پرتکرار ترین جملات و سوالات خریداران این است:

چه سیم کارتی برای دستگاه کارتخوان من مناسب است؟

چه مقدار شارژ اینترنت برای سیم کارت دستگاه کارتخوانم بخرم؟

ما در این مجله با بررسی جزئیات و دلایل به این سوال که سیم کارت و شارژ مناسب برای دستگاه کارتخوان چی هست، جواب می دهیم.

در ابتدا باید بگوییم که اگر شما در حال خواندن این مقاله هستید یعنی انتخاب خود را برای داشتن کارتخوان سیار کرده اید پس نیازی به بیان تفاوت های دو کارتخوان سیار و ثابت نیست، اما اگر اطلاعات مفیدتری می خواهید این مقاله را از دست ندهید.

اینجا کلیک کنید.

سیم کارت همراه اول یا ایرانسل ، کدوم خوبه؟

برای استفاده از دستگاه کارتخوان از طریق اتصال با سیم کارت باید قبل از توجه به نوع اوپراتور سیم کارت به محل جغرافیایی خود توجه کنید، چون که فاکتورهایی مهمی مثل ناحیه کسب و کارتان، طبقات ساختمان، زیر زمین بودن یا نبودن محل کسبتان در آنتن دهی موثر است.

تمامی اوپراتورهای فعال در ایران بر روی تمامی کارتخوان ها کار می کنند اما تنها و فقط از نظر پهنای باند و آنتن دهی متفاوت هستند ، بعنوان مثال در یک پاساژ تجاری اگر محل کسب شما در طبقه منفی یک باشد ایرانسل آنتن دارد اما همراه اول آنتن ندارد، به همین خاطر است که می گوییم قبل از خرید و انتخاب سیم کارت از یک اوپراتور، نوع آنتن دهی محل کسب خود را پرس و جو کنید.

پهنای باند اوپراتور ها با هم متفاوت است و عملکردشان از هم مجزا می باشد، به این صورت که اوپراتور همراه اول برای شبکه 4.5G خود پهنای باند کمتری در نظر می گیرد به این علت که گوشی های هوشمند 4.5G کمتری نسب 4G در کشور فعال هستند و یا زمانی که منطقه ای خاص دچار قطعی برق می شود، یک اوپراتور برای صرفه جویی در مصرف برق پهنای باند خود را کاهش می دهد.

پهنای باند

یکی از مهم ترین عوامل در پرسش “سیم کارت و شارژ مناسب برای دستگاه کارتخوان” آنتن دهی دستگاه های کارتخوان، این موضوع می باشد که ر بالا گفتیم خوده این موضوع به عوامل دیگری مانند محل و جغرافیای آنتن دهی و عوامل دیگر بستگی دارد.

پیشنهاد ما این است که قبل از انتخاب اوپراتور خود به سایت آن اوپراتور مراجعه نمایید و مناطق تحت پوشش را ملاحظه کنید.

مناطق پوشش همراه اول

مناطق پوشش همراه اول

مناطق تحت پوشش اینترنت همراه اول را از اینجا بررسی کنید

مناطق تحت پوشش اینترنت ایرانسل را از اینجا بررسی کنید

 

یکی دیگر از راهکار ها برای اینکه به درستی تشخیص دهید که آنتن دهی در محدود کسب و کار شما به چه صورت است، می توانید آن را در تلفن همراه تست کنید، اما لازم بذکر است آنتن دهی سیم کارت ها در دستگاه های کارتخوان به مراتب عیف تر از تلفن های همراه می باشد.

تغییر سیم کارت در زمان بروز مشکل

اگر با خطاهای مربوط به سیم کارت برخورد کردید و پشتیبانی دستگاه کارتخوان از شما خواست که با یک سیم کارت دیگر از اوپراتور دیگر دستگاه را تست کنید، این به این معنی نیست که کارتخوان شما با آن اوپراتور خاص کار نمی کند، بلکه به دلایل مختلفی در آن مکان و یا حتی زمان سیم کارت شما کار نمی کند، این دلایل عبارتند از:

  1. منطقه یا ناحیه کسب و کار شما
  2. در طبقات منفی بودن ساختمان
  3. زمان های پر تراکنش
  4. و …

منطقه یا ناحیه کسب و کار شما

خدمت شما گفتیم، برای متوجه شدن این موضوع که کدام اوپراتور آنتن دهی بهتری دارد، بهتر است وارد سایت آن اوپراتور شده و از مناطق تحت پوشش آن مطلع شوید و نسبت به این موضوع سیم کارت خود را تهیه نمایید.

این مسئله برای این مهم است که اگر شما آنتن دهی خوبی نداشته باشید و تراکنش شما بارها و بارها به طول بیانجامد مشتری خود را فرار می دهید، زیرا آدم ها زیاد اهل منتظر بودن نیستند.

رابطه دستگاه کارتخوان و جذب مشتری

در طبقات منفی بودن ساختمان

اگر کسب و کار شما در طبقات منقی یک ساختمان است، حتما قبل از خرید سیم کارت از آنتن دهی اوپراتور های مختلف در طبقات منفی آن ساختمان اطلاع پیدا کنید، بعنوان مثال اگر در طبقه منفی دو یک ساختمان یا پساژ سیم کارت همراه اول فاقد شبکه است، از اوپراتور همراه استفاده نمایید.

اما اگر با این مشکل مواجه شدید که تمامی اوپراتورها در این طبقات منقعل و ناکارآمد هستند ناچاراً باید از دستگاه های کارتخوان ثابت و یا وای فای دار استفاده نمود.

زمان های پر تراکنش

در زمان هایی که مشخصاً تراکنش در آن تایم زیاد است، آنتن دهی و شبکه اوپراتورها به کندی عمل می کنند، نباید انتظار داشت که کارتخوان شما به سرعت تراکنش انجام دهد.

یکی از این زمان ها، روزهای پایانی سال می باشد که عموم مردم در حال خرید و کسبه در حال تراکنش هستند، اما با این حال برخی اوپراتورها پهنای باند خود را در این روزها افزایش می دهند و می توانید زمانی که اوپراتور دیگر غیر فعال است از اوپراتور دیگر استفاده نمایید.

اختلال در کارتخوان

اختلال در کارتخوان

مقدار شارژ مناسب دستگاه کارتخوان

دستگاه های کارتخوان از دیتا یا اینترنت زیادی مانند تلفن های همراه استفاده نمی کنند و نیازی نیست که شما بسته اینترنتی برای آن تهیه کنید، برای انجام تراکنش کافی است مقدار 5 یا 10 هزار تومان آن را شارژ کنید که این مقدار در حالت استاندارد 6 ماه کفایت می کند اما بسته به میزان انجام تراکنش های شما این مقدار متغیر است.

نتیجه گیری

  1. حتماً برای دستگاه کارتخوان خود، سیم کارت جداگانه ای تهیه نمایید چونکه اسلات یا جای سیم کارت دستگاه های کارتخوان حساس می باشند و با جابجایی بسیار به مرور زمان از کار افتاده می شوند.
  2. براش شارژ سیم کارت از نرم افزار های مختص به اوپراتور مانند: همراه من یا ایرانسل من استفاده نمایید.

امیدواریم با این پست “سیم کارت و شارژ مناسب برای دستگاه کارتخوان” راهنمایی خوبی در امر خرید سیم کارت و شارژ آن به شما عزیزان کرده باشیم.

با ورود به صفحه اصلی فروشگاه آدلی می توانید قابلیت ها و ویژگی های هر دستگاه را بررسی و باهم مقایسه نمایید تا یک خرید مطمئن و خوب داشته باشد.

9 دیدگاه در “سیم کارت و شارژ مناسب برای دستگاه کارتخوان

  1. نصرت هاشمی گفت:

    خیلی ممنون از راهنمایی خوبتون عالی بود

    1. موفق و پیروز باشید

  2. ممنون از اطلاعات مفید و کاربردی تون

    1. محسن همتی گفت:

      سلامت باشید

    2. محسن ایوبی گفت:

      سپاس از راهنمایی خوبتون

      1. محسن همتی گفت:

        خواهش میکنم ما درخدمتیم

  3. علی گفت:

    ممنون از مطالب مفیدتون

  4. حمزه گفت:

    چطوری بفهمیم سیمکارت کارتخوان چقدر شارژ داره؟ یعنی چقدر شارژ توش مونده؟

    1. محسن همتی گفت:

      سلام باید بندازید تو گوشی شمارشو دربیارید شارژش کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *